top of page

Fashion club 70 is één van de meest gerenommeerde mode distributeur/agenturen in Europa. We verdelen meer dan 70 mid-hoog segment merken en bedienen meer dan 1700 winkels over de gehele Benelux. Ons gemotiveerd en gekwalificeerd team draagt de waarden van het bedrijf in het hart: loyaliteit, persoonlijke service en het aangaan van een lange termijn relatie met klanten en fabrikanten. Doorheen de jaren heeft het bedrijf ook zelf in retail activiteiten geïnvesteerd door het openen van monobrands als Liu Jo, 7 For all Mankind en de multibrands Verso Antwerpen en Knokke. 
 

Het hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen, waar het sales team, marketing team, klantenservice, IT en PR als één geoliede machine samenwerken. Het bedrijf is gegroeid tot een totale oppervlakte van 15000m², onderverdeeld in 3 gebouwen. 


"Rome wasn’t built in a day"
Eigenaar, oprichter en CEO Luc Dheedene startte op enkele vierkante meter in het Brusselse Trade Mart, met het verkopen van Duitse merken. Op een dag kreeg hij een Italiaanse vogue te pakken en zag het potentieel in de Italiaanse collecties. Hij werd ook op slag verliefd. Met zijn Fiat 500 trok hij naar Vicenza, Italië voor het eerste contract. Dit leidde tot verdere samenwerkingen met Ferré, Moschino & Versace.

De rest is geschiedenis...

Fashion club 70 is en zal altijd een familiebedrijf blijven. De warme sfeer, juiste normen en waarden en teamspirit maakt hen klaar voor de toekomst. Miguel & Gregory verzekeren een succesvolle toekomst voor het bedrijf.
 

FC70 lanceert de Fashionclub Academy: maandelijkse tips & tricks om SAMEN te blijven groeien in deze uitdagende markt.
FC.jpg
bottom of page